Εκκολαπτόμενος «πολιτικός» έσπασε τα κοντέρ – Πιάστηκε από τα ραντάρ της ΕΛΑΣ για υπερβολική ταχύτητα

Εκκολαπτόμενος «πολιτικός» έσπασε τα κοντέρ – Πιάστηκε από τα ραντάρ της ΕΛΑΣ για υπερβολική ταχύτητα

Ο νεαρός είναι λάτρης των γρήγορων και ακριβών αυτοκινήτων. Τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε -έχει κάμποσα- τα πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα, δε θα τον αναλύσουμε τώρα. Κάποια άλλη στιγμή. Έχουμε ράμματα για τη γούνα του κι ας πιστεύει πως είναι στο απυρόβλητο και πως θα ανέχεται η τοπική κοινωνία την παραβατική συμπεριφορά του… Στο ρεπορτάζ μας τώρα: Πριν από λίγες ημέρες ο μικρός (που παριστάνει τον μάγκα με τα λεφτά του… θείου…) έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε εκινείτο σε κεντρική λεωφόρο της Αττικής, με υπερβολική ταχύτητα. Ο θρασύδειλος νεαρός είχε την εντύπωση πως λάμβανε μέρος σε αγώνες ταχύτητας, και δίχως κανένα φόβο αλλά και σεβασμό στους συνανθρώπους του, που κόντεψε να βγάλει εκτός πορείας, είχε σχεδόν τερματίσει το κοντέρ του πολυτελούς αυτοκινήτου του, εκθέτοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο, αλλά και τις ζωές όλων των οδηγών που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στο δρόμο.

Τα ραντάρ της Τροχαίας χτύπησαν «κόκκινο» και τότε οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον νεαρό «Σουμάχερ» να σταματήσει. Ο πολιτευτής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του anatropionline.gr, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της ΕΛΑΣ, πάτησε αμέσως φρένο και φοβισμένος όπως ήταν, προσπάθησε να τους εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι δικαιολογίες του τελικά φαίνεται πως δεν έπεισαν τους τροχονόμους, γι’ αυτό και οι ίδιοι προχώρησαν στις προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις σε βάρος του επιπόλαιου και επικίνδυνου πολιτευτή.

Του αφαίρεσαν την άδεια οδήγησης, στη συνέχεια του επέβαλαν ένα τσουχτερό πρόστιμο και τώρα, ο φιλόδοξος «πολιτικός», είναι αναγκασμένος για πολλές ημέρες να κυκλοφορεί με ταξί ή με το λεωφορείο της γραμμής.

Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι ασχολούνται με την πολιτική ή αν θέλετε καλύτερα, προσπαθούν να μας δείξουν-πείσουν πως ενδιαφέρονται για τα κοινά…

Παραβάτες, δημόσιοι κίνδυνοι, που με την επιπολαιότητα που τους διακατέχει μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και δυστυχήματα.

Συνεχίζεται…

Πηγή: anatropionline.gr

 Σχόλια