77χρονη πήγε να γλυτώσει από το… Grexit αλλά την βρήκε από τον τσαντάκια

77χρονη πήγε να γλυτώσει από το… Grexit αλλά την βρήκε από τον τσαντάκια

Θύμα ληστή έπεσε μια 77χρονη στην Ξάνθη, όταν νεαρός 20-25 ετών της άρπαξε την τσάντα, η οποία περιείχε το ποσό των 30.000 ευρώ που είχε βγάλει νωρίτερα η ηλικιωμένη από την τράπεζα, καθώς και διάφορα έγγραφα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το xanthipress.gr, τα χρήματα που περιείχε το τσαντάκι είχαν βγάλει λίγο νωρίτερα από την Εθνική Τράπεζα η άτυχη γυναίκα με το σύζυγό της, για να τα φυλάξουν στο σπίτι, επηρεασμένοι από τα σενάρια χρεοκοπίας που κατακλύζουν αρκετά ΜΜΕ.

Αναλυτικότερα, η γυναίκα μαζί με το σύζυγό της πήγαν στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας γύρω στις 10 και έκαναν την ανάληψη και, ακολούθως, κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας για τον καθιερωμένο καφέ τους. Στη συνέχεια, η γυναίκα έφυγε για να πληρώσει την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και κατευθύνθηκε στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας.

Γύρω στη 1.30 μ.μ., μόλις απομακρύνθηκε από το κατάστημα και μπήκε στο στενό της οδού Καβάλας, στο ύψος της Αγ. Ελευθερίου της επιτέθηκε ο άγνωστος δράστης.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της ίδιας και μαρτύρων που βρίσκονταν στο σημείο, ένας νεαρός 20-25 ετών της επιτέθηκε χτυπώντας τη, με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει κάτω στο δρόμο, και της έκοψε το λουρί της τσάντας, καθώς η άτυχη ηλικιωμένη πρόβαλε αντίσταση, και κρατούσε σφιχτά την τσάντα.

Οι περίοικοι που επενέβησαν δεν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το δράστη, που έφυγε προς την οδό Χατζησταύρου και εξαφανίστηκε.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με βάση τις καταθέσεις του θύματος και των μαρτύρων, ενώ ερευνάται και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σχόλια