Εκνευρισμένος ο Γιώργος Μπαρτζώκης μετά τη μη άρση ασυλίας των «τριών»!

Εκνευρισμένος ο Γιώργος Μπαρτζώκης μετά τη μη άρση ασυλίας των «τριών»!

Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα αιτήματα για άρση ασυλίας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη και του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Ο επικεφαλής των αποχωρούντων πολιτευτών της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Μπαρτζώκης, δεν δίστασε να εκφράσει τον εκνευρισμό του στο facebook μετά την ψηφοφορία των «βολευτών» όπως τους χαρακτήρισε, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που «τόλμησε» να τους εγκαλέσει, τον μεν Βασίλη Λεβέντη έπειτα από μήνυση για εξαπάτηση εκλογέων και νόθευση εκλογής, τους δε Χρήστο Καραγιαννίδη και Θανάση Παπαχριστόπουλο για «εξύβριση», «διέγερση» και «συκοφανία»

Κατά της άρσης ασυλίας του κ. Λεβέντη  ψήφισαν 195 βουλευτές, ενώ ένας βουλευτής ψήφισε υπέρ και ένας «παρών». Υπέρ της μη άρσης ασυλίας του κ. Καραγιαννίδη ψήφισαν 156 βουλευτές, έναντι 39 (δύο  «παρών»). Η άρση ασυλίας του κ. Παπαχριστόπουλου απορρίφθηκε από 149 βουλευτές, έναντι 31 βουλευτών που τάχθηκαν υπέρ (εννέα «παρών»).


Σχόλια