Έκπτωση 30% στην τιμή των εισιτηρίων για όσους ταξιδέψουν με τρένα του ΟΣΕ για να ψηφίσουν

Έκπτωση 30% στην τιμή των εισιτηρίων για όσους ταξιδέψουν με τρένα του ΟΣΕ για να ψηφίσουν

Με 30% έκπτωση θα αγοράσουν τα εισιτήριά τους όσοι ταξιδέψουν με τα τρένα του ΟΣΕ για τις βουλευτικές εκλογές, καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χορηγεί έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες στο να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η έκπτωση 30% είναι στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ´ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Όπως επισημαίνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η έκπτωση του 30% θα ισχύσει και για τους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, έφορους και δικαστικούς αντιπρόσωπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους.

Στους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους θα παρέχεται επιπλέον και η έκπτωση προαγοράς 15%.

Σημειώνεται ότι η έκπτωση 30% δε θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet, και θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 16 έως και 23 Σεπτεμβρίου 2015.

Η έκπτωση, αναλογικά και κατά προσέγγιση, θα παρέχεται και στους εκλογείς-επιβάτες του προαστιακού σιδηροδρόμου για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Σημειώνεται τέλος ότι για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, ή άλλου σχετικού εγγράφου με το οποίο αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία του επιβάτη.Σχόλια