Έκρυβαν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σε προαύλιο εκκλησίας του Ηρακλείου

Έκρυβαν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σε προαύλιο εκκλησίας του Ηρακλείου

Από το κελί του έδινε εντολές, όπως φαίνεται, ένας 59χρονος κρατούμενος σε δυο τουλάχιστον άτομα, τα οποία, υπό την καθοδήγησή του, διακινούσαν με πλοία της γραμμής μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, κυρίως ηρωίνης, ενώ ως κρυψώνα είχαν επιλέξει τον προαύλιο χώρο ενός ναού, όπου έθαβαν το παράνομο εμπόρευμα.

Ο τρόπος με τον οποίο γινόταν η απόκρυψη της ηρωίνης υπέπεσε στην αντίληψη των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι ανακάλυψαν την πρωτότυπη «καβάντζα». Θαμμένο στο χώμα στον προαύλιο χώρο ενός ναού στο Δήμο Μαλεβιζίου, βρήκαν ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε ηρωίνη βάρους 156,6 γραμμαρίων και το είχαν κρύψει ένας 54χρονος και ένας 66χρονος οι οποίοι είχαν μεταφέρει τα ναρκωτικά ακτοπλοϊκώς.

Μετά από πολυήμερες έρευνες, εντοπίστηκε έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου ο 54χρονος, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν άλλα 227 γραμμάρια ηρωίνης, 250 ευρώ και 15 κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι η ηρωίνη ήταν μέρος μεγαλύτερης παρτίδας που είχε φέρει μαζί με τον 66χρονο ο οποίος αναζητείται και την διακινούσαν στην πόλη του Ηρακλείου για λογαριασμό του 59χρονου που είναι ήδη κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.Σχόλια