Έκρυψε κοκαΐνη μέσα σε σαμπουάν!

Έκρυψε κοκαΐνη μέσα σε σαμπουάν!

Μια κρυψώνα που πίστευε ότι δεν θα ανακάλυπταν οι Αρχές και στην οποία έκρυβε ποσότητα κοκαΐνης, βρήκε ένας άνδρας ο οποίος σήμερα το πρωί, συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου.
Η σύλληψη του είναι από εκείνες που προχωράει σχεδόν καθημερινά το Κεντρικό Λιμεναρχείο στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που κάνει κατά τον κατάπλου των πλοίων.

Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 31 ετών, από την Αλβανία, ο οποίος εντοπίστηκε αρχικά από τους λιμενικούς να έχει στην κατοχή του ποσότητα κοκαϊνης βάρους 1,6 γραμμαρίων. Σε δεύτερο έλεγχο των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι Αλβανός, είχε κόψει το κάτω μέρος συσκευασίας σαμπουάν μέσα στην οποία είχε κρύψει άλλα 34,8 γραμμάρια κοκαϊνης τα οποία ήταν σε 4 πλαστικές συσκευασίες!

Μεταξύ άλλων οι Αρχές βρήκαν μια ζυγαριά ακριβείας η οποία θυμίζει πολύ ιμομπιλάιζερ αυτοκινήτου, καλαμάκι με υπολείμματα κοκαϊνης, 2 κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ. Να σημειωθεί ότι σε βάρος του 31χρονου Αλβανού, ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας κρατείται και θα απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή.

Πηγή: ekriti


Σχόλια