Έκτακτη συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή

Έκτακτη συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, πραγματοποίησε νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το κόμμα λίγο μετά τις 20:00, και η οποία ολοκληρώθηκε μετά από μία ώρα και ένα τέταρτο.

Σημειώνεται ότι αν και εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες για μια συνάντηση μεταξύ του νυν προέδρου της ΝΔ και του προκατόχου του, τελικά αυτή έγινε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, αλλά και το κόμμα, καθώς η συνάντηση πραγματοποιείται μερικές ώρες μετά την αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και την κ. Μπακογιάννη, με αφορμή τη συνάντηση της τελευταίας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή έγινε στο σπίτι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κηφισιά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά, λόγω της κρισιμότητας των στιγμών.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά τόνιζαν πως η πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ να καλέσει στο σπίτι του στην Κηφισιά τον προκάτοχό του, εντάσσεται στο πλαίσιο των όσων αποφασίστηκαν νωρίτερα στο Πολιτικό Συμβούλιο κόμματος.

«Και οι δύο άντρες θεωρούν ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα η ΝΔ αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση και την κρίση, εκτιμούν ότι πρέπει να υπάρχει εγρήγορση, ιδιαίτερα όταν η ΝΔ είναι ο κυρίαρχος πυλώνας για την εγγύηση της ευρωπαϊκής μας προοπτικής», ανέφεραν πηγές από τη Συγγρού μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.Σχόλια