ΈΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση με καμικάζι αυτοκτονίας- Βρέθηκαν 200 κιλά δυναμίτιδας!

ΈΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση με καμικάζι αυτοκτονίας- Βρέθηκαν 200 κιλά δυναμίτιδας!

Δύο αυτοκίνητα εξερράγησαν πριν από λίγη ώρα σε γειτονιά της Άγκυρας, στην Τουρκία, με τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας που επέβαιναν σε αυτά να σκορπούν τρόμο στη γείτονα χώρα.

Στην περιοχή βρίσκονταν ήδη σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, αφού υπήρχαν πληροφορίες για δράση τρομοκρατών από χθες, Παρασκευή σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ξανά πανικός! Δύο βομβιστές αυτοκτονίας σκορπούν τον τρόμο στην Τουρκία!

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους δύο υπόπτους να παραδοθούν, όμως η «απάντησή» τους ήταν να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά.

Ο ένας από τους δύο δράστες έχει ήδη ταυτοποιηθεί, ενώ η ταυτότητα του δεύτεροτ παραμένει ακόμη άγνωστη. Υπάρχουν, πάντως, πληροφορίες πως ενδέχεται να επρόκειτο για γυναίκα, ενώ οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης και τρίτου υπόπτου, όπως ενημέρωσε ο κυβερνήτης της Άγκυρας, Ercan Topaca, στο NTV channel.

Διακόσια κιλά δυναμίτιδας!

Οι πληροφορίες που προκύπτουν από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δείχνουν και την οργάνωση των υπόπτων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον διακόσια (!) κιλά δυναμίτιδας! Ακόμη, η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah μεταδίδει πως οι ύποπτοι, θέλοντας να μην κινήσουν υποψίες, είχαν κρεμάσει σημαίες της Τουρκίας στα οχήματά τους.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Τελευταία επίθεση σημειώθηκε Πέμπτη

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως μόλις πριν δύο ημέρες, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, μία ακόμη έκρηξη σημειώθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, ξανά κοντά σε αστυνομικό τμήμα, συγκλονίζοντας  για ακόμη μια φορά τη χώρα.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως οφείλονταν σε «έκρηξη παγιδευμένης μοτοσικλέτας» και προκάλεσε τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων, ο ένας από τους οποίους έχει τραυματισθεί σοβαρά, όπως έγραψε στο Twitter ο επαρχιακός κυβερνήτης Βασίπ Σαχίν.

 Σχόλια