ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί και ανθρωποκυνηγητό τρομοκρατών στις Βρυξέλλες!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί και ανθρωποκυνηγητό τρομοκρατών στις Βρυξέλλες!

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της αστυνομίας του Βελγίου, έπειτα από έφοδο που πραγματοποιήθηκε σε κατοικία στην περιοχή Forest των Βρυξελλών.

Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μεταφέρουν ότι πυροβολισμοί ακούστηκαν έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της βελγικής αστυνομίας από τους πυροβολισμούς υπάρχoυν και τρεις τραυματισμένοι αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα, οι τοπικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο ενόπλων, οι οποίοι φέρουν Καλάσνικοφ, ενώ ενδέχεται η υπόθεση να συνδέεται με το μακελειό προκλήθηκε στο Παρίσι πριν από λίγους μήνες. Ο δήμαρχος της περιοχής Μαρκ Τζον Γκισέλ, επιβεβαίωσε το περιστατικό ωστόσο δήλωσε πως ο αριθμός των υπόπτων που διαφεύγουν της σύλληψης δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει δοθεί εντολή για ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στα κυβερνητικά κτίρια των Βρυξελλών υπό το φόβο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ ελικόπτερο πετά πάνω από την περιοχή.

πυροβολισμοί στις Βρυξέλλες 1

Όπως επισημαίνουν δημοσιεύματα η έφοδος της βελγικής αστυνομίας πραγματοποιήθηκε κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Vorst-Zuid που βρίσκεται νοτιοδυτικά του κέντρου των Βρυξελλών.

Σχόλια