Ελ. Βενιζέλος: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν έχει κανένα σχέδιο»

Ελ. Βενιζέλος: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν έχει κανένα σχέδιο»

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν έχει κανένα σχέδιο, πιστεύει στην αυτόματη ανάπτυξη» επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής όπου διεξάγεται η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

«Η θεωρία του ελατηρίου θα είχε λογική, αν το ελατήριο δεν είχε καταστραφεί από τη μέχρι σήμερα πολιτική της κυβέρνησης» πρόσθεσε και προέβλεψε: «Όλα όσα φαντάζεται ο κ. Τσίπρας, πως θα κλείσει η αξιολόγηση, θα ρυθμιστεί το χρέος κοκ, δυστυχώς για τη χώρα δεν πρόκειται να συμβούν».

«Η χώρα κινδυνεύει στον κορμό του χρηματοπιστωτικού συστήματος… Δεν επιστρέφουν οι καταθέσεις, οι ελπίδες που διαψεύστηκαν, τιμωρούν εκείνους που τους καλλιέργησαν και τώρα επενδύουν στον μιζεραμπιλισμό» συνέχισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Με τα ψέματα δεν μπορεί να γίνει δουλειά, ειδικά όταν στα οικονομικά προβλήματα προστίθενται και θέματα δημοκρατίας. Μιλούν για δολοφονία χαρακτήρων άνθρωποι που επένδυσαν στην ηθική εξόντωση των αντιπάλων τους» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο πλαίσιο αυτό, κατέθεσε αποφάσεις του Γιούρογκρουπ με την υπογραφή του Ευκλείδη Τσακαλώτου, σύμφωνα με τις οποίες η συζήτηση για το χρέος θα γίνει μετά το τέλος του τρέχοντος μνημονίου, δηλαδή το 2018. «Αν ο κ. Τσίπρας πιστέψει στη δική του ψευδαίσθηση η χώρα θα καταστραφεί και ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε εκλογές… καροτσάκι» κατέληξε.

Μια κυβέρνηση που έχει φέρει στο προσκήνιο σκοτεινά ζητήματα, περίεργες σχέσεις, δε μπορεί να λύσει τα προβλήματα του τόπου, ολοκλήρωσε το σκεπτικό του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.Σχόλια