Ελεύθερος λόγω νόμου Παρασκευόπουλου ο πατέρας που βίαζε τον γιο του

Ελεύθερος λόγω νόμου Παρασκευόπουλου ο πατέρας που βίαζε τον γιο του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ομοφυλόφιλος «πατέρας», που κατηγορείται ότι βίαζε μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο τον 12χρονο γιο του στην Αργολίδα.

Το πρωτοφανές περιστατικό που τάραξε τα νερά της ελληνικής κοινωνίας προκαλεί νέες αντιδράσεις καθώς ο δράστης και πατέρας του ανήλικου κυκλοφορεί ανάμεσα μας ελεύθερος.

Το νομοσχέδιο- Παρασκευόπουλου σύμφωνα με το οποίο μένει εκτός ο 35χρονος δράστης καθώς είναι ανάπηρος, προβλέπει την αποφυλάκιση υπό προϋποθέσεις όσων έχουν αναπηρία πάνω από 67%, όσων πάσχουν από σοβαρές νόσους ή όσων αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Οι  περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι: να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως. Ο πατέρας του παιδιού και ο 37χρονος φίλος του συνελήφθησαν στις 8 Ιουλίου από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων Αττικής, μετά από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου, η οποία ζει στην Αθήνα. Όπως διαπιστώθηκε, από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος και ο πατέρας που συζούσαν, είχαν προβεί επανειλημμένως σε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, το οποίο έχει νοητική υστέρηση.

Η κακοποίηση επιβεβαιώθηκε και από τον ιατροδικαστή.


Διαβάστε εδώ:

Άφωνος ο ιατροδικαστής: «Πατέρας» βίαζε κατ’εξακολούθηση τον γιο του μαζί με τον σύντροφο του


Η αποκάλυψη της φρικιαστικής πράξης

Η αποκάλυψη έγινε όταν η μητέρα του 12χρονου, τον πήρε τηλέφωνο προκειμένου να δει τι κάνει τότε το παιδί άρχισε να λέει στην μητέρα του: “…έλα να με πάρεις δεν θέλω να καθίσω άλλο εδώ, δεν περνάω καλά”.
Το γεγονός αυτό θορύβησε την μητέρα, η οποία αμέσως ξεκίνησε να πάει να πάρει το παιδί της. Όταν πια επέστρεψαν στην Αθήνα, χωρίς ακόμα η ίδια να έχει αντιληφθεί το τι είχε συμβεί στο σπλάχνο της, άκουσε έκπληκτη και σοκαρισμένη το 12χρονο γιο της να της εξιστορεί το τι είχε βιώσει, και μάλιστα από τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά και τον ερωτικό του σύντροφο.

Τότε η μητέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του ομοφυλόφιλου πατέρα, αλλά και του συντρόφου του.

Μετά από απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελικού λειτουργού, ο ανήλικος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος βεβαίωσε με το πόρισμα του το βιασμό του.Σχόλια