Ελεύθερος με όρους ο πατέρας 9χρονης που επικροτούσε ασελγείς πράξεις 56χρονου σε βάρος της

Ελεύθερος με όρους ο πατέρας 9χρονης που επικροτούσε ασελγείς πράξεις 56χρονου σε βάρος της

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 9χρονης, η οποία έπεσε θύμα αποπλάνησης από 56χρονο υπάλληλο της ΕΡΤ3.

Υπενθυμίζεται ότι υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, προκαλώντας αίσθηση στο πανελλήνιο.

Αναλυτικότερα, λίγες μέρες μετά την απολογία και προφυλάκιση του 56χρονου ομογενούς που αποπλάνησε την 9χρονη, η εισαγγελέας είχε απαγγείλει ποινική δίωξη σε βάρος του πατέρα της για «απλή συνέργεια στην αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, από κοινού».

Την άσκηση της δίωξης είχε εισηγηθεί η ανακρίτρια που χειρίστηκε τη βασική υπόθεση και μελέτησε όλο το υλικό της δικογραφίας. Αυτή περιελάμβανε μικρής διάρκειας βίντεο, όπου εμφανίζεται ο πατέρας της ανήλικης να παρακολουθεί τον 56χρονο και να επιδοκιμάζει (με χειροκροτήματα) τις ασελγείς ενέργειες σε βάρος της κόρης του.

Παράλληλα, η παραπάνω δίωξη στράφηκε κι εναντίον άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου που φαίνεται ότι «τράβηξε» το επίμαχο βίντεο.

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος πατέρας φέρεται να είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που κατά πληροφορίες, επιβεβαίωσε στη δική του απολογία κι ο 56χρονος.

Σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο που βιντεοσκοπούσε, ο πατέρας υποστήριξε ότι γνωρίζει μόνο το μικρό του όνομα, το οποίο και κατέθεσε.Σχόλια