Ελεύθερος αφέθηκε γνωστός παρουσιαστής που εμπλεκόταν στο κύκλωμα μαστροπείας

Ελεύθερος αφέθηκε γνωστός παρουσιαστής που εμπλεκόταν στο κύκλωμα μαστροπείας

Αέρα ελευθερίας αναπνέει ξανά ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος είχε εμπλακεί στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας που πρώτοι εμείς, η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» και το eReportaz.grφέραμε στο φως της δημοσιότητας.

Το κύκλωμα μαστροπείας με αρχηγό τον γνωστό φωτογράφο Τάσο Ωραιόπουλο είχε καταγγείλει μια 17χρονη κοπέλα και έτσι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται φέρνοντας στο φως γνωστά ονόματα της showbizκαι της νύχτας. Ένας από τους κατηγορούμενος ήταν και ο παρουσιαστής.
O Γιώργος Παπαγεωργίου, ο«μπονβιβέρ», όπως τον φώναζαν όλοι του οι φίλοι και οι γνωστοί στη Γλυφάδα. Δημοσιογράφος, με δική του εκπομπή στο webtvτου STAR.
Πάντα τον συνόδευαν καλλονές, με τέλειες αναλογίες. Kοπέλες που ασχολoύνταν με το μόντελινγκ και έκαναν καριέρα σε αυτόν το χώρο. Είχε παντού άκρες και πολλά από τα κορίτσια αυτά τα έβλεπες σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά.
Γνωστός ως Pr-ίστας, δηλαδή δημοσιοσχεσίτης. Έκλεινε τραπέζια και ασχολούταν με πολλά μαγαζιά, σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Τον φώναζαν και «ποιητή», γιατί ήταν πολύ καλός στο μπλαμπλα. Κατάφερνε να σε τουμπάρει πάντα, σε ό,τι κι αν έλεγε.
Ήταν πολύ ευγενικός και γενικότερα κιμπάρης. Βρισκόταν σχεδόν σε όλα τα κοσμικά πάρτι που όλοι τον χαιρετούσαν και του μιλούσαν. Είχε γνωστούς παντού. Οι πληροφορίες λένε πως κατά καιρούς είχε ασχοληθεί και με καλλιστεία.Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε και ένα μπλογκ στο ίντερνετ (nyxtobaths.blogspot.com) όπου έγραφε ο ίδιος άρθρα, αλλά και μέσα από αυτό διαφήμιζε πολλά μαγαζιά, καθώς και κοπέλες που έκαναν καριέρα στο μόντελινγκ. Οι παρέες του ίσωςτον έμπλεξαν σε αυτή την ιστορία.

Τι ανέφερε στην προσφυγή του κατά της προσωρινής κράτησης
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην απολογία του υποστηρίζει ότι είναι εντελώς αθώος και δεν έχει καμία ανάμειξη με το κύκλωμα μαστροπείας. Η μόνη επαφή του ήταν ο φωτογράφος Τάσος Ωραιόπουλος με τον οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, γνωρίζονται πολλά χρόνια. Αξιόλογο πειστήριο της αθωότητάς του είναι επίσης το γεγονός ότι καμία από τις κοπέλες που κλήθηκαν και κατέθεσαν στην ανακρίτρια δεν ανέφερε το παραμικρό για εκείνον.

Ολόκληρο το Ρεπορτάζ στη «ΜΠΑΜ της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο!


Σχόλια