Έλληνας τραγουδιστής: Ζούσα με δανεικά – Έχασα σχεδόν τα πάντα

Έλληνας τραγουδιστής: Ζούσα με δανεικά – Έχασα σχεδόν τα πάντα

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, μιλάει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, τονίζοντας ότι σήμερα ζει με τα βασικά, αλλά είναι χαρούμενος.

«Έμεινα χωρίς λεφτά. Ήμουν για δύο χρόνια άνεργος. Ήμουν ταπί. Ζούσα με δανεικά φίλων. Έπιασα δουλειά στο εξωτερικό για να βγάζω κάποια χρήματα και να στέλνω στα παιδιά μου. Αλλά έχασα σχεδόν τα πάντα. Ήμουν δύο χρόνια χωρίς μεταφορικό. Από εκεί που είχα τρία αυτοκίνητα, βρέθηκα να κυκλοφορώ με τα πόδια, το μετρό και λεωφορεία», εξομολογήθηκε, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο Λάμπης Λιβιεράτος.

«Έχω μάθει να ζω με λίγα. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δε ζω με πολλά, αλλά με τα βασικά. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος που έχω τα βασικά», πρόσθεσε.

esot

«Ούτε επαίτης θα γινόμουν, ούτε θα παρακαλούσα ποτέ κανέναν! Δεν ήμουν και ψυχολογικά έτοιμος να δουλέψω», είπε ο τραγουδιστής όταν τον ρώτησαν αν επικοινώνησε με κάποιον από τους celebrity φίλους του όταν βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο, και συνέχισε: «όταν άρχισα να επανέρχομαι, ήθελα αυτό το πράγμα να το ξεκινήσω μόνος μου, ώστε να αποδείξω σε φίλους και συνεργάτες ότι πια είμαι σε θέση να με εμπιστευτούν ξανά. Δε βιάζομαι. Έχω πολλή υπομονή».

Ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βοήθεια που του παρείχε ο καλός του φίλος, Αντώνης Ρέμος. «Ήταν δίπλα μου από την αρχή. Πολύ δίπλα μου και, ουσιαστικά, κοντά μου. Ένας άνθρωπος δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται καθημερινά στη ζωή σου. Πολλές φορές εμφανίζεται ως άγγελος. Έρχεται κάνει αυτό που είναι να κάνει, και φεύγει», είπε χαρακτηριστικά.Σχόλια