Έλληνες των Βρυξελλών ανεβάζουν παράσταση για την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνες των Βρυξελλών ανεβάζουν παράσταση για την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Παράσταση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ελληνικού συστήματος υγείας πρόκειται να ανεβάσει ομάδα Ελλήνων στο Βέλγιο, γεγονός που ανέδειξε μέσω της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι» η επιστημονική συνεργάτης  του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και υπεύθυνη τύπου του «Nota Théâtrale», κ. Μαίρη Πανούση.

Η κ. Πανούση, μια ημέρα πριν την παγκόσμια ημέρα θεάτρου, θέλησε να πει δυο λόγια για την μη κερδοσκοπική δράση του νεοσύστατου θιάσου, «Nota Théâtrale» ενημερώνοντας για την τρίτη κατά σειρά παράσταση που πρόκειται να ανεβεί σε λίγες ημέρες, «Αντιγόνη». Εν συνεχεία, μίλησε για την προσπάθεια των Πανεπιστημιακών νοσοκομείων στις Βρυξέλλες, αλλά και του φιλέλληνα Πρύτανη του πανεπιστημίου για την ενίσχυση του «πληγωμένου» συστήματος υγείας στην Ελλάδα.

Μάλιστα η υπεύθυνη τύπου του «Nota Théâtrale» δεν παρέλειψε να κάνει μνεία στον «πολιτισμικό οργασμό» όπως ανέφερε η ίδια, των Ελλήνων στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν οκτώ ερασιτεχνικοί θίασοι.

Τέλος, η κ. Πανούση θέλησε να τονίσει την αξία του ήθους η οποία εκφράζεται μέσω της τέχνης δηλώνοντας ότι: «H τέχνη ενώνει τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο:

 Σχόλια