Εμπλοκή με το ταξίδι της Ντένιας Παράσχη στις ΗΠΑ

Εμπλοκή με το ταξίδι της Ντένιας Παράσχη στις ΗΠΑ

Εμπλοκή με την διακομιδή της Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο, η οποία πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά, σε εξειδικευμένο κέντρο της Αμερικής.

Σύμφωνα με το ermisnews.gr, σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η διακομιδή της Ντένιας Παράσχη από νοσοκομείο της Αθήνας σε εξειδικευμένο κέντρο της Βοστώνης, παρά τις συντονισμένες προσπάθειες όλων των πλευρών που ήταν σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

Η Ντένια Παράσχη μέχρι αργά χθες το βράδυ βρισκόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού στο νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την Πέμπτη, δηλαδή 36 ώρες από σήμερα, εφόσον συνεκτιμηθεί η διαφορά της ώρας.

Μετά από ενέργειες του Σταύρου Κοντονή είχε διατεθεί από χθες το πρωθυπουργκό αεροσκάφος για την μεταφορά της 28χρονης κοπέλας, αλλά για πολλές ώρες χθες υπήρχαν προβλήματα, όσον αφορά την διάθεση εκ μέρους του ΕΟΠΠΥ του απαραίτητου εξοπλισμού και της ιατρο-νοσηλευτικής φροντίδας κατά την πτήση. συνοδείας.

Κι ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι η Ντένια θα είχε φύγει από την Αθήνα χθες το βράδυ η πτήση αναβλήθηκε για σήμερα το πρωί με την ελπίδα πάντα ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Αιτία γι αυτό η άρνηση του θεράποντος ιατρού του νοσοκομείου της Αθήνας να υπογράψει την αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ και η συγκατάβαση του νοσοκομείου να γίνει η επέμβαση στο καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: ermisnews.grΣχόλια