Εμπόλεμη ζώνη η Ειδομένη – Πρόσφυγες έσπασαν την αποθήκη του ΟΗΕ

Εμπόλεμη ζώνη η Ειδομένη – Πρόσφυγες έσπασαν την αποθήκη του ΟΗΕ

Εικόνα αποτροπιασμού παρουσιάζει η Ειδομένη έπειτα από την νέα ένταση που προκλήθηκε, φτάνοντας στο σημείο ορισμένοι εκ των προσφύγων να καταστρέψουν την αποθήκη του ΟΗΕ.

Η αρχή έγινε με το μουχλιασμένο φαγητό που προσφέρθηκε στους πρόσφυγες, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων η κίνηση των ιθυνόντων . Εν συνεχεία οι μετανάστες αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω, καταστρέφοντας την αποθήκη του ΟΗΕ που βρίσκεται εντός του γειτονικού χωριού ενώ κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε πως απειλήθηκε με μαχαίρι.

Στο μεταξύ το μεσημέρι της Δευτέρας σημειώθηκε ένταση όταν οδηγός προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από τα πλαϊνά του δρόμου που έχουν αποκλείσει οι πρόσφυγες. Κατά τα λεγόμενα του ίδιου , ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσφυγες και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να λήξει το επεισόδιο.

Τον ξυλοδαρμό ενός τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Κιλκίς απο Μαροκινό μετανάστη που είχε διακομιστεί με το ΕΚΑΒ απο τον καταυλισμό της Ειδομένης, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου.

 Σχόλια