Ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια ήταν ψέμα και… έχουμε τις αποδείξεις

Ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια ήταν ψέμα και… έχουμε τις αποδείξεις

‘Οπως κάθε χωριό έχει τον κουτσομπόλη του, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τον μικρόκοσμο που αποκαλούμε παγκόσμια showbiz. Πάντοτε, υπάρχει κάποιος celebrity λίγο πιο ντόμπρος από τους υπόλοιπους, λίγο πιο… ειλικρινής και λίγο πιο θαρραλέος, που ανοίγει το στόμα του και κλείνει σπίτια!

Αυτό ακριβώς είναι ο διάσημος παραγωγός και DJ Diplo, ο οποίος αφού τσακώθηκε πριν λίγο καιρό με την Taylor Swift, επηρεασμένος ίσως από την κόντρα της με το πρώην κορίτσι του Katy Perry, τώρα είπε να τα βάλει με μία πολύ καλή του φίλη, εκθέτοντάς τη, και φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Diplo λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι η σχέση της Selena Gomez με το Zedd δεν υπήρξε ποτέ και πως απλά ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο προκειμένου να ξεπουλήσει το ντουέτο τους. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να παραδεχτεί ότι στενοχωριέται πολύ για το συνάδελφο Zedd γιατί αναλώνει το ταλέντο του σε αστείες ιστορίες.

Η Selena πάντως λίγες μέρες μετά, απάντησε μέσω social media φυσικά, ότι κάποιες φορές γίνεται έξαλλη όταν ακούει ψέματα για το άτομό της. Κάτι μας λέει ότι απευθυνόταν κάπου πολύ συγκεκριμένα!

selena-gomez-zedd-interview

1280x720-aHH (1)Σχόλια