Ένα εκατομμύριο δολάρια για τους πλημμυροπαθείς στη Λουιζιάνα από την Τέιλορ Σουίφτ

Ένα εκατομμύριο δολάρια για τους πλημμυροπαθείς στη Λουιζιάνα από την Τέιλορ Σουίφτ

Την απόφασή της να δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια στη Λουιζιάνα για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών, καθώς οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την περιοχή άφησαν πίσω τους 20.000 κατοίκους άστεγους και 11 νεκρούς, έκανε γνωστή η pop star Τέιλορ Σουίφτ, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Ξεκίνησα την παγκόσμια περιοδεία μου “1989” από τη Λουιζιάνα και τους υπέροχους θαυμαστές που έχω εκεί, οι οποίοι με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου» δήλωσε σχετικά η Σουίφτ και πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι στη Λουιζιάνα έχουν αναγκαστεί, αυτή την εβδομάδα, να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, είναι συγκλονιστικό. Προτρέπω όσους μπορούν να βοηθήσουν και να στείλουν την αγάπη και τις προσευχές τους στους ανθρώπους που έμειναν στον δρόμο εξαιτίας αυτής της φυσικής καταστροφής που έπληξε φέτος την περιοχή», πρόσθεσε η 26χρονη τραγουδίστρια.

Σημειώνεται ότι η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς περισσότερα από 40.000 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές από τις σφοδρές καταιγίδες.

 Σχόλια