Ένα παιδικό μπουφάν εντόπισαν οι Αρχές – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής

Ένα παιδικό μπουφάν εντόπισαν οι Αρχές – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής

Ένα παιδικό μπουφάν που βρέθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, είναι το νέο εύρημα των Αρχών, στο πλαίσιο των πολυήμερων ερευνών για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου στη Χαλκιδική, ο οποίος μετά το φονικό άρπαξε από το σπίτι τον 4 ετών γιο του και εξαφανίστηκε.

Το παιδικό μπουφάν εντοπίστηκε στα Μελίσσια, μόλις 10 χιλιόμετρα από την περιοχή που βρέθηκε την Κυριακή η μοτοσυκλέτα του δράστη, μαζί με ένα ανδρικό μπουφάν.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη και έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να διευκολυνθεί η σύλληψή του.

Πρόκειται για τον 33χρονο Τζέιμς Λέσι (LESI James), υπήκοο Αλβανίας. Κατοικούσε στην Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου και βρέθηκε δολοφονημένη η 41χρονη σύζυγός του.

Οι πολίτες που έχουν στοιχεία για τον καταζητούμενο παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Σχόλια