Ένα παιδικό μπουφάν εντόπισαν οι Αρχές – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής

117 0

Ένα παιδικό μπουφάν που βρέθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, είναι το νέο εύρημα των Αρχών, στο πλαίσιο των πολυήμερων ερευνών για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου στη Χαλκιδική, ο οποίος μετά το φονικό άρπαξε από το σπίτι τον 4 ετών γιο του και εξαφανίστηκε.

Το παιδικό μπουφάν εντοπίστηκε στα Μελίσσια, μόλις 10 χιλιόμετρα από την περιοχή που βρέθηκε την Κυριακή η μοτοσυκλέτα του δράστη, μαζί με ένα ανδρικό μπουφάν.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη και έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να διευκολυνθεί η σύλληψή του.

Πρόκειται για τον 33χρονο Τζέιμς Λέσι (LESI James), υπήκοο Αλβανίας. Κατοικούσε στην Ορμύλια Χαλκιδικής, όπου και βρέθηκε δολοφονημένη η 41χρονη σύζυγός του.

Οι πολίτες που έχουν στοιχεία για τον καταζητούμενο παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Join the Conversation