Ένας… καουμπόης προκάλεσε μποτιλιάρισμα σε γέφυρα της Νέας Υόρκης, για καλό σκοπό

Ένας… καουμπόης προκάλεσε μποτιλιάρισμα σε γέφυρα της Νέας Υόρκης, για καλό σκοπό

Μια βόλτα σε μια γέφυρα της Νέας Υόρκης αποφάσισε να κάνει ένας 80χρονος καουμπόης παρέα με τα άλογά του τη Δευτέρα, προκαλώντας μποτιλιάρισμα αρκετών χιλιομέτρων, και προσφέροντας ένα μάλλον ασυνήθιστο θέμα.

Φορώντας ένα λευκό καπέλο και το γιλέκο του, ο Τεντ Μίσλερ και συνολικά τρία άλογα (αυτό το οποίο ίππευε, και δύο ακόμη), διέσχισαν τη γέφυρα «Outerbridge Crossing», στα νότια προάστια της αμερικανικής μητρόπολης, με τις αρχές για λόγους ασφαλείας να τον συνοδεύουν, κλείνοντας τη μία από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στα τοπικά μέσα, σκοπός του ήταν να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα σε όλον τον κόσμο.

«Όνειρό μου είναι να διασχίσω όλη τη χώρα, στέλνοντας το μήνυμα ότι έχουμε αρκετά χρήματα για τραφεί κάθε παιδί που λιμοκτονεί, σε όλο τον πλανήτη», ανέφερε ο κ. Μίσλερ στο CBS.

Ωστόσο, όπως σημειώνει το ίδιο Μέσο, ο 80χρονος δε γλίτωσε το πρόστιμο, παρά τις ευγενικές του προθέσεις, καθώς οι αρχές θεώρησαν ότι παρεμπόδισε την κυκλοφορία.

Σημειώνεται τέλος ότι πέρσι, ο 80χρονος καουμπόης παρέα με το άλογο του διέσχισε αυτοκινητόδρομο στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

 Σχόλια