Ενδεχόμενο βεντέτας «βλέπουν» μετά την οικογενειακή τραγωδία

Ενδεχόμενο βεντέτας «βλέπουν» μετά την οικογενειακή τραγωδία

Αναβρασμός κυριαρχεί από την πλευρά των συγγενών της 48χρονης η οποία έπεσε θύμα δολοφονίας από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Να υπενθυμίσουμε πως η άτυχη γυναίκα έπειτα από έντονο διαπληκτισμό με τον σύζυγό της, δολοφονήθηκε μέσα στην οικία που διέμεναν μαζί με τον 21χρονο γιο της ο οποίος δεν γλύτωσε από τα πυρά του 61χρονου πατέρα του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της 48χρονης οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, φοβούνται για ενδεχόμενη βεντέτα από την πλευρά των συγγενών της  και για το λόγο αυτό παραμένει αδιευκρίνιστο το πότε θα οδηγηθεί ο 61χρονος στον Εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, το δεύτερο θύμα του, ο 21χρονος γιος του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων, με τους γιατρούς να εμφανίζονται επιφυλακτικοί για την εξέλιξη της υγείας του, χαρακτηρίζοντας κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα.

Στο μεταξύ, όσο περνούν οι ώρες, γίνεται «εφιαλτικά» ξεκάθαρο ότι η άτυχη γυναίκα και ο γιος της δεν βρέθηκαν τυχαία στο στόχαστρο του 61χρονου, καθώς φαίνεται ότι ο τελευταίος φέρεται να είχε εκφράσει την πρόθεση να τους σκοτώσει και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Οι πληροφορίες απο τις αστυνομικές πηγές, αναφέρουν οτι στη διάρκεια του καυγά με τον αδερφό του για τις οικονομικές και περιουσιακές διαφορές που είχαν, ο δράστης φέρεται να δήλωσε πως «αφού έχει αδικηθεί, δεν υπάρχει λόγος να ζουν ούτε η οικογένειά του, ούτε αυτός» !

 Σχόλια