Ενδιαφέρεται για σενα; Παρατήρησε τη γλώσσα του σώματος του

Ενδιαφέρεται για σενα; Παρατήρησε τη γλώσσα του σώματος του

Η «γλώσσα» του ανδρικού σώματος, οι χειρονομίες ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου των ανδρών, δείχνουν αν πραγματικά ενδιαφέρονται για μια γυναίκα.

Για παράδειγμα, αν το κεφάλι του έχει ελαφρά κλίση προς το θηλυκό που έχει απέναντί του, τότε ενδιαφέρεται πραγματικά. Κι όταν τα ρουθούνια του φουσκώνουν όταν κοιτά τη γυναίκα που έχει δίπλα του, τότε ενδιαφέρεται γι΄αυτήν.

Επιπλέον, ένα χαμόγελο με κλειστό το στόμα δείχνει ότι ο άνδρας φλερτάρει τη γυναίκα με ντροπαλό ύφος. Ένα διάπλατο χαμόγελο σηματοδοτεί σαφές ενδιαφέρον.

Αλλά και ο τρόπος που στήνει τον κορμό του ένας άνδρας έχει σημασία. Αν στέκεται έχοντας έξω τους ώμους και το στήθος, τότε ενδιαφέρεται για τη γυναίκα που έχει απέναντί του. Αν στέκεται με τα πόδια διάπλατα ανοιχτά, θέλει να δείξει ότι είναι ισχυρός και να την εντυπωσιάσει. Επίσης, όταν στέκεται με τα χέρια στους γοφούς, τότε ασυνείδητα θέλει να δείξει τη σέξι πλευρά του. Κι όταν βάζει τα χέρια στις τσέπες, θέλει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της γυναίκας εστιάζοντας στον ανδρισμό του.Σχόλια