Ενιαίο πρωτάθλημα με ερπυστριοφόρα Nissan Micra!

Ενιαίο πρωτάθλημα με ερπυστριοφόρα Nissan Micra!

Η Nissan ετοιμάζει στον Καναδά μια διαφορετική διοργάνωση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με στόχο να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Δεκέμβριο το Nissan Micra Warrior Trophy. Μετά από μια επιτυχημένη εναρκτήρια χρονιά για το Micra Cup στον Καναδά και την θετική απήχηση των «Winter Warrior» crossovers στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο, η Nissan τολμά και ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα με το Micra, διοργανώνοντας ένα χειμερινό διαγωνισμό μηχανοκίνητου αθλητισμού που όμοιός του δεν έχει ξαναγίνει !

Το Micra Warrior Trophy βασίζεται στο Micra S 6MT και θα ξεκινήσει με δοκιμές και κατατακτήριους γύρους στο τέλος του 2016. Τα ειδικών προδιαγραφών Micra, θα είναι εφοδιασμένα με ερπύστριες βαρέως τύπου, αλλά και με  αναρτήσεις παρόμοιες με αυτές που εξοπλίζουν τα «Winter Warrior» crossovers. Οι ερπύστριες έχουν ύψος 76 εκατοστών και το μήκος τους φτάνει τα 92 εκατοστά.

Παράλληλα, μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες θα εφοδιαστεί και με σύστημα τετρακίνησης προερχόμενο από το νέου Nissan Navara, έτσι ώστε να μην κολλήσει στις στρωμένες με παχύ χιόνι ειδικές διαδρομές.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινώσει η αγωνιστική ομάδα foolsdayracing, την επόμενη ίσως Πρωταπριλιά…


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr


Σχόλια