Ενοχλημένη η Χούκλη με τον ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε μόνο τους δημοσιογράφους

Ενοχλημένη η Χούκλη με τον ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε μόνο τους δημοσιογράφους

H Μαρία Χούκλη δυσαρεστημένη από την εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά κυρίως ενοχλημένη με τη συμπεριφορά του καναλιού απέναντί της για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει στο πλαίσιο των αλλαγών που πραγματοποιεί στον ενημερωτικό του τομέα… λέγεται ότι ήδη αποχαιρέτησε, δηλώνοντας ότι δεν θα ξανά εμφανιστεί στα δελτία.

Mάλιστα σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, χαιρέτησε μόνο τους συναδέλφους της δημοσιογράφους και όχι τη διοίκηση εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πικρία της.

Άλλωστε όπως αρκετοί έλεγαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στα γραφεία του καναλιού η ευθύνη για τις κακές επιδόσεις του δελτίου ειδήσεων δεν ήταν της Μαρίας Χούκλη, αλλά πρωτίστως της διεύθυνσης ειδήσεων.

Όπως και να ‘χει η Μαρία Χούκλη πλέον αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1 που αποφάσισε να γυρίσει σελίδα –  στο μέσο της σεζόν – ομολογουμένως, άγαρμπα αφού ακόμη και στελέχη του καναλιού αιφνιδιάστηκαν για τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρηση αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τη δημοσιογράφο.

Δεν είναι τυχαίο όμως, ότι αρκετοί μιλούσαν για στραπατσάρισμα της παρουσιάστριας κάτι που θα μπορούσε να αποφευχθεί αν όλα γίνονταν πιο προσεκτικά και λιγότερο βιαστικά.

Από το enimerosi24.grΣχόλια