Ένταση και λιποθυμίες έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Ένταση και λιποθυμίες έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Πανικός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στη συμβολική κατάληψη που επιχείρησαν εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα.

Έπρεπε να επέμβει η αστυνομία και να υπάρξει ένταση, λιποθυμίες και τραυματισμούς για να λήξει το συμβάν λίγο μετά τις οκτώ το πρωί

Όλα ξεκίνησα όταν μια ομάδα περίπου 30 εργαζομένων, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, βρέθηκαν από τις 06:00 το πρωί στην είσοδο του κτηρίου και δήλωσαν πως δεν πρόκειται να επιτρέψουν την είσοδο σε κανέναν τουλάχιστον μέχρι τις 11:00.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και μετά την επέμβαση της αστυνομίας μια γυναίκα τραυματίστηκε και λιποθύμησε, ενώ οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ κατήγγειλαν πως «ήρθαμε να δούμε τον υπουργό και μας έστειλαν τα ΜΑΤ».

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μια γυναίκα τραυματίστηκε και λιποθύμησε

Να σημειωθεί πως η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε κατά κύριο λόγο εναντίον στις προωθούμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό.

«Αποκλείσαμε συμβολικά το υπουργείο της τρόικας και των μνημονίων για να διαμαρτυρηθούμε για την δήθεν διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση», δήλωσε το πρωί ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Είναι η τέταρτη φορά που ζητούμε συνάντηση και δεν μας δέχονται, συμπλήρωσε.Σχόλια