Ένταση στη Βουλή για τους νεκρούς της Marfin

Ένταση στη Βουλή για τους νεκρούς της Marfin

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα μεταξύ του προεδρεύοντος Μάκη Μπαλαούρα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, κατά τη διάρκεια συζήτησης για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Αφορμή υπήρξε το αίτημα του κ. Βρούτση να υπάρξει ομόφωνη καταδίκη από τη Βουλή των τραγικών γεγονότων στη Μαρφίν, όπου έχασαν την ζωή τους τρεις συμπολίτες μας, λόγω της συμπλήρωση 6 χρόνων από το θλιβερό περιστατικό. «Σας διακόπτω, γιατί πήρατε το λόγο για να μιλήσατε επί της διαδικασίας κι αναφέρετε άλλα πράγματα» είπε ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας και ζήτησε να μην καταγραφούν όσα ειπώθηκαν στα πρακτικά.

«Σας ενοχλεί, αυτή είναι η ευαισθησία σας για τους εργαζόμενους που κάηκαν» απάντησε ο κ. Βρούτσης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μπαλαούρας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «πετάει πυροτεχνήματα για λόγους εντυπωσιασμού» . Για θέατρο εκ της μέρους της ΝΔ έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έχει καταδικαστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.Σχόλια