Ένταση στη Βουλή με Μπαλαούρα – Κασιδιάρη: «Είσαι καραγκιόζης!» -«Εσύ είσαι τραμπούκος!»

Ένταση στη Βουλή με Μπαλαούρα – Κασιδιάρη: «Είσαι καραγκιόζης!» -«Εσύ είσαι τραμπούκος!»

Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ των Ηλία Κασιδιάρη και Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «Είσαι τραμπούκος», «Δεν φοβηθήκαμε τα τανκς, θα φοβηθούμε εσένα;» όταν ο Κασιδιάρης τον αποκάλεσε «βλάκα» και «καραγκιόζη» ενώ αρνήθηκε να καθίσει κάτω λέγοντας στον πρόεδρο της Επιτροπής «Φώναξε την αστυνομική φρουρά να με βγάλει έξω…».
Λίγο αργότερα Συνέχεια στις λεκτικές επιθέσεις μέσα στη Βουλή έδωσαν ο Νίκος Δένδιας και ο Γιώργος Χουλιαράκης, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να παίρνει το λόγο και να λέει πως το κόμμα του δεν θα επιτρέψει να γίνει η συζήτηση αν δεν κατατεθούν τα παραρτήματα, με τον Χουλιαράκη να απαντά πως η Χρυσή Αυγή θέλει να δυναμιτίσει τη διαδικασία και βρίσκει πάτημα στις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λίγο αργότερα πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, κατέθεσε ως νομοτεχνική βελτίωση τα παραρτήματα, τα οποία δεν είχαν περιληφθεί στο νομοσχέδιο.

Σύσσωμη πάντως η αντιπολίτευση ζήτησε να διακοπεί η συζήτηση ώστε να μελετηθούν τα παραρτήματα και να συνεχιστεί το απόγευμα.

 Σχόλια