Με εντάσεις & επεισόδια «υποδέχτηκαν» στη Θεσσαλονίκη τον Αλ. Τσίπρα (φωτό & βίντεο)

Με εντάσεις & επεισόδια «υποδέχτηκαν» στη Θεσσαλονίκη τον Αλ. Τσίπρα (φωτό & βίντεο)

Εντάσεις σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα, λίγο πριν την άφιξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, ανάμεσα σε μέλη των Λαϊκών Επιτροπών δυτικής Θεσσαλονίκης και της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από το σημείο όπου βρίσκονταν, με αποτέλεσμα εκείνοι να αντιδράσουν και να σημειωθούν επεισόδια.

Λίγη ώρα αργότερα τα πνεύματα ηρέμισαν, και ο πρωθυπουργός εισήλθε στο στρατόπεδο Παύλου Μελά υπό τους ήχους συνθημάτων διαμαρτυρίας.

Ωστόσο, μετά το τέλος της εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου στην τοπική κοινωνία, μια γυναίκα περίμενε τον πρωθυπουργό δίπλα στο αυτοκίνητό του, και όταν τον είδε τού φώναξε: «Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;». Μάλιστα, πρόσθεσε αγανακτισμένη: «Να ψοφήσει κιόλας. 400 ευρώ εσύ να πάρεις. Ψόφος!».

Αντίστοιχη ήταν και η υποδοχή του κ. Τσίπρα στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου διαδηλωτές τον «καλωσόρισαν» με γιουχαΐσματα.

ΦΩΤΟ από το Thestival

Ο κ. Τσίπρας πήγε εκεί για να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας, για να γίνει η ανακοίνωση της δημιουργίας Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.

Ο πρωθυπουργός, μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο και αντίκρυσε τους διαδηλωτές, τους έκανε νόημα να συναντηθούν για να μιλήσουν, ωστόσο εκείνοι συνέχισαν να τον γιουχάρουν.

Σημειώνεται ότι στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί συνταξιούχοι, μέλη του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ Καρυπίδης.

Πηγή φωτογραφιών & βίντεο: thestival.gr


Σχόλια