Εντάσεις μεταξύ χρυσαυγιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πάτρας

Εντάσεις μεταξύ χρυσαυγιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πάτρας

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάς στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στην Πάτρα, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στην αίθουσα διακόπτοντας τη συνεδρίαση και ζήτησαν να παραδώσει την έδρα ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Αυγής, Χρήστος Ρήγας, μετά τη διαγραφή του, όπως υποστηρίζουν, από τη Χρυσή Αυγή.

Την ίδια ώρα η επίσης εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία με την Ελληνική Αυγή, Γεωργία Κοκκοτή, δήλωσε την παραίτηση της από την παράταξη που ηγείται ο Χρήστος Ρήγας, και ως εκ τούτου θα συμμετάσχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητη Σύμβουλος.

Σύμφωνα με το patratora.gr ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ζήτησε την αποχώρηση των χρυσαυγιτών, καθώς όπως τόνισε το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι κομματικός χώρος στον οποίο μπορούν να επιλύονται οι όποιες διαφορές.

Μάλιστα, στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο δε χρειάστηκε η επέμβαση τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Ρήγας την προηγούμενη εβδομάδα με ανακοίνωσή του ενημέρωσε για την παραίτησή του από τη Χρυσή Αυγή καθώς πλέον δεν τον εκφράζει ιδεολογικά, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «μόρφωμα».Σχόλια