Εντυπωσιακό καστ στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Εντυπωσιακό καστ στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Αν και η νέα, βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ο Αστακός» – «The Lobster», δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο ο Έλληνας σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει την επόμενη, που θα φέρει τον τίτλο «The Favourite».

Σύμφωνα με το έγκυρο κινηματογραφικό site Deadline, το καστ της νέας ταινίας του 42χρονου σκηνοθέτη, θα περιλαμβάνει τρεις σπουδαίες ηθοποιούς, την Kate Winslet, την Emma Stone και την Olivia Colman.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις διάσημες ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις για να αναλάβουν ρόλους στη νέα δημιουργία του Λάνθιμου, με θέμα τη ζωή της βασίλισσας Άννας της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία ήταν η τελευταία μονάρχης του Οίκου των Στιούαρτ.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Deborah Davis και Tony McNamara και αφορά στις ίντριγκες στο παλάτι στα τέλη του 17ου και τις αρχές του 18ου αιώνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ρόλο της βασίλισσας Άννας αναμένεται να αναλάβει η Olivia Colman, γνωστή από τη σειρά «Broadchurch», ενώ το ρόλο της δούκισσας του Marlborough, φίλης της βασίλισσας, αναμένεται να ερμηνεύσει η Kate Winslet. Η Emma Stone θα υποδυθεί μία φτωχή συγγενή της δούκισσας, η οποία θα βρεθεί στο παλάτι.Σχόλια