Εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες από ποτά- μπόμπες σε αποθήκη της Ζακύνθου

Εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες από ποτά- μπόμπες σε αποθήκη της Ζακύνθου

Λίγε μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την υπόθεση της 20χρονης Αγγλίδας που έχασε την όραση της και έπαθε νεφρική ανεπάρκεια από κατανάλωση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών στο Λαγανά, εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες από ποτά «μπόμπες» σε μια αποθήκη στην πόλη της Ζακύνθου!

Στην αποθήκη έκανε αιφνιδιαστική έρευνα ένα κλιμάκιο από πέντε αστυνομικούς, δυο τελωνειακούς, δυο εφοριακούς και έναν χημικό από την Πάτρα, οι οποίοι βρήκαν μέσα δέκα πλαστικά δοχεία των πέντε λίτρων με ένα διαυγές οινοπνευματώδες ποτό, άλλα εννέα παρόμοια δοχεία των πέντε λίτρων που περιείχαν ένα κόκκινο αλκοολούχο ποτό, 19 μπουκάλια με κίτρινο και ένα με κόκκινο αλκοολούχο ποτό, 12 μπουκάλια τζίν και έξι μπουκάλια βότκα από διάφορες μάρκες.

Οι ποσότητες ποτών δεσμεύτηκαν και παρελήφθησαν δείγματα από δεκάδες μπουκάλια, για να γίνει ανάλυση και να διαπιστωθεί αν περιέχουν νοθευμένα ποτά που προοριζόταν για κατανάλωση σε καταστήματα του νησιού. Η υπεύθυνη της αποθήκης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος της όρισε τακτική δικάσιμο και την άφησε ελεύθερη. Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του ιδιοκτήτη της αποθήκης ο οποίος απουσίαζε κατά την έφοδο του μεικτού κλιμακίου.Σχόλια