Εντοπίστηκε ολόκληρη φυτεία χασίς μέσα σε κέντρο ιδιοκτησίας του τραγουδιστή Αντύπα!

Εντοπίστηκε ολόκληρη φυτεία χασίς μέσα σε κέντρο ιδιοκτησίας του τραγουδιστή Αντύπα!

Έκπληκτοι οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής αντίκρισαν στην πίσω πλευρά του κέντρου διασκέδασης «On the Rocks», ιδιοκτησίας του γνωστού τραγουδιστή Αντύπα, δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους άνω των 3,5 μέτρων, συστήματα ποτίσματος, αλλά και συσκευές κινητών τηλεφώνων, ζυγαριές και συσκευασίες έτοιμες προς πώληση.

Η πληροφορία ότι η πίσω πλευρά του «On the Rocks», εκεί όπου κατά καιρούς εμφανίστηκαν μερικά από τα γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής, έχει μετατραπεί σε φυτεία χασίς ήταν γνωστή στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που παρακολουθούσαν εδώ και καιρό και επί 24ωρου το κτίριο της Βάρκιζας.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν έναν 34χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος φέρεται να καλλιεργούσε τα 73 δενδρύλλια κάναβης που εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές στο συγκεκριμένο χώρο. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να είναι και ο κάτοχος ποσότητας ναρκωτικών (3 κιλά ακατέργαστη κάνναβη) που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας σε δωμάτιο που εφάπτεται με το κέντρο διασκέδασης.Εκεί εντοπίστηκαν 11 συσκευές κινητών τηλεφώνων, ζυγαριές, έτοιμες συσκευασίες προς πώληση, αλλά και ένας μεγαλόσωμος, λευκός, μυώδης σκύλος ράτσας Dogo Argentino.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του ο Αλβανός επιστάτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Από τις αρχές εξετάζεται το κατά πόσο γνώριζε ο γνωστός τραογυδιστής και ιδιοκτήτης του κέντρο διασκέδασης τα όσα διαδραματίζονταν στη «πίσω αυλή» του «On the Rocks». Γι’ αυτό το λόγο προσήλθε σήμερα στην Ασφάλεια να δώσει εξηγήσεις η σύζυγος του τραγουδιστή, καθώς ο ίδιος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι βρίσκεται εκτός Αττικής.Σχόλια