Έπεσε το twitter από το… γλέντι στον Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ

Έπεσε το twitter από το… γλέντι στον Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτιά έχει πάρει το twitter με την… αδυναμία του νέου συμβούλου του γραφείου του Πρωθυπουργού και προσωπικού φίλου του Αλέξη Τσίπρα στην Ελένη Μενεγάκη. Ο λόγος για τον νεοδιορισθέντα σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού Νίκου Καρανίκα.

Το πάρτι που έχει στηθεί στο Twitter και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα, με αφορμή την αποκάλυψη για τον πρωθυπουργικό σύμβουλο δεν έχει ξαναγίνει. Αφενός κανείς δεν ξέρει με ποια προσόντα διορίστηκε μετακλητός στο Μαξίμου ο άνθρωπος αυτός και πληρώνεται ήδη από τον ελληνικό λαό, και αφετέρου, η προσωπικότητά του, τα κείμενά του, τα tweets του και τα post στο facebook που έχει κάνει, ξεσήκωσαν θύελλα σχολίων και ατέλειωτη πλάκα.

Την άμεση αποπομπή του ειδικού συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση με τις αναρτήσεις του στα social media αλλά και τα όσα είπε για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ζητά με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Ο ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού της χώρας, μεταξύ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας. Ο εκλεκτός του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας έφτασε στο απερίγραπτο σημείο να χαρακτηρίζει ως “αριστούργημα τέχνης”, την τραγωδία των κατεστραμμένων Δίδυμων Πύργων! Όλα αυτά δεν είναι αστεία. Είναι πολύ σοβαρά. 
 
Είναι πολύ σοβαρό για μια χώρα, την ώρα που αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα, ο πρωθυπουργός της να προχωρά σε ανεκδιήγητες επιλογές, διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους. Περιμένουμε – εντός της ημέρας – την αποπομπή του κ. Καρανίκα». 

 Σχόλια