Επίδειξη της Πολεμικής αεροπορίας στον Φλοίσβο (photos)

Επίδειξη της Πολεμικής αεροπορίας στον Φλοίσβο (photos)

Την ευκαιρία να απολαύσουν την επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας στον Φλοίσβο είχαν το πρωί της Κυριακής πολλοί Αθηναίοι.

Αλλοι βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν το θέαμα και άλλοι απήλαυσαν το μπάνιο τους, βλέποντας παράλληλα και την επίδειξη.

Η πρώτη αποστολή αφορούσε τη διάσωση και περισυλλογή ιπταμένου από ελικόπτερο Σούπερ Πούμα και προσωπικό της 31ης μοίρας επιχειρήσεων έρευνας διάσωσης. Το σενάριο προβλέπει τη ρίψη «ναυαγού και διασώστη» στελεχών της 31ης ΜΕΕΔ από αεροσκάφος C-130. Το ελικόπτερο Σούπερ Πούμα προερχόμενο από την ακτή θα εκτελέσει αποστολή έρευνας και διάσωσης εν καιρώ πολέμου. Η δεύτερη αποστολή αφορούσε την προσβολή ελικοπτέρου από ζεύγος αεροσκαφών F-16. Σύμφωνα με το σενάριο, αεροσκάφη F-16 αναγνωρίζουν ελικόπτερο και εκτελούν διαδικασία διαδοχικών επιθέσεων σε αυτό.

Η τρίτη αποστολή, σε εικονική αερομαχία από ζεύγη αεροσκαφών M-2000-5 και F-16 και η τέταρτη σε εικονικές προσβολές από ζεύγος αεροσκαφών F-4Ε ακολουθούμενο από ζεύγος F-16 που θα πετούν σε χαμηλό ύψος. Στη συνέχεια, αεροσκάφη CL-215 εκτέλεσαν ρίψη νερού και ακολούθησε ζεύγος αεροσκαφών F-16 που συνοδεύονταν από αεροσκάφος της Aegean που χαρακτηρίσθηκε ως αεροσκάφος RENEGADE.

α μαχητικά αεροπλάνα που θα συμμετέχουν θα πετούν μόλις χίλια πόδια από το έδαφος. Οι αποστολές θα πλαισιωθούν από επιδείξεις μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος.

Φωτογραφίες: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Πηγή: IefimeridaΣχόλια