Επιστολή Λεβέντη σε Παππά – Ταγματάρχη για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ για τους ομογενείς

Επιστολή Λεβέντη σε Παππά – Ταγματάρχη για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ για τους ομογενείς

Για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ στους ομογενείς απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο Βασίλης Λεβέντης επισημαίνει στην επιστολή του ότι κατόπιν καταγγελιών είναι γνώστης ότι ομογενείς από Καναδά, Αυστραλία και ΗΠΑ εδώ και πάνω από δύο χρόνια δεν βλέπουν δορυφορικά προγράμματα και ενημερώνει ότι θα προβεί σε όποιες ενέργειες για την ικανοποίηση του αιτήματός τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Βάσει καταγγελιών ομογενών μας από ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία και άλλες χώρες εδώ και πάνω από δύο χρόνια δεν βλέπουν τα δορυφορικά προγράμματα της ΕΡΤ.  Οι ομογενείς μας απαιτούν το θέμα να λυθεί άμεσα γιατί τους έχει ουσιαστικά κοπεί η επαφή με την πατρίδα.

Η Ενωση Κεντρώων σας παρακαλεί χωρίς καμία καθυστέρηση να προβείτε σε όλες τις συμφωνίες  και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ικανοποίηση του αιτήματος.

Το να μιλάμε για ψήφο και ταυτόχρονα να μην ενημερώνονται οι ομογενείς μας είναι άνευ ουσίας.

Η Ένωση Κεντρώων θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της κάθε βήμα για επαναλειτουργία της ΕΡΤ προς όφελος του ελληνισμού της διασποράς.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Βασίλης ΛεβέντηςΣχόλια