ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑΣ  ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

Την μοναδική επιθεώρηση του φετινού χειμώνα, με απολαυστικά κείμενα που έγραψαν οι  Κώστας Παπαπέτρου, Δήμος  Μυλωνάς, Λεωνίδας Τσίπης, παρουσιάζει το Θέατρο ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η επίκαιρη, καυστική, σατιρική, μουσικοχορευτική επιθεώρηση, με τίτλο «Κάγκελα Μέρκελ»,  εμπνευσμένη από την εποχή μας, αλλά και με μια προφητική ματιά στο μέλλον,  κάνει  την επίσημη πρεμιέρα της την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου (9.00 μ.μ.) Τη σκηνοθεσία και χορογραφία υπογράφει ο μετρ του είδους Φώτης Μεταξόπουλος, ενώ στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο καταξιωμένος ηθοποιός Μανώλης Δεστούνης, μαζί με μια ομάδα από νέους ταλαντούχους πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με τα κείμενα της επιθεώρησης βρισκόμαστε στο σωτήριο έτος 2040. Εκατό χρόνια από τη μαύρη κατοχή, Γερμανοί τότε Γερμανοί και τώρα. Σαράντα πέντε εκλογικές αναμετρήσεις και 56 μνημόνια έχει ζήσει ο τόπος.  Όμως οι τρείς μάγοι Τσιπράν, Μπαρούφ και Λαφαζάν εξακολουθούν να μας φέρνουν τα δώρα τους: EΝΦΙΑ, ΦΠΑ και Ασφαλιστικό. Η Ζωή αναζητά την εκδίκησή της, ο Άδωνις ηγείται της «Νέας Πανωλεθρίας» και η (Κ)άγκελα Μέρκελ μας έχει βάλει για τα καλά στα Κάγκελά της…

Επειδή όμως ο Έλληνας τα κάγκελα ποτέ δεν τα αντέχει, δεν χάνουμε το κέφι μας, τραγουδάμε και χορεύουμε γιατί αλλιώς  χανόμαστε!!!

Μια  σύγχρονη σάτιρα, με πολύ γέλιο, που φέρει τη σφραγίδα του Φώτη Μεταξόπουλου και  με τη σύμπραξη του Μανώλη Δεστούνη, αποτελεί μια αληθινή κατάθεση ψυχής που στόχο της έχει να διασκεδάσει το κοινό, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη στις μέρες μας.

Σχόλια