Επίθεση κουκουλοφόρων σε γραφεία εργατολόγου

Επίθεση κουκουλοφόρων σε γραφεία εργατολόγου

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του εργατολόγου, Δημήτρη Μπούρλου, στα Εξάρχεια, ο οποίος φαίνεται πως μπήκε στο στόχαστρο εξαιτίας της εμπλοκής του στο σχέδιο για το ασφαλιστικό.

mpourlosΑναλυτικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, 5 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στα γραφεία στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, και προκάλεσαν φθορές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σημειώνεται πως λίγο αργότερα, στο Indymedia, αναρτήθηκε ανάληψη ευθύνης για τη συγκεκριμένη επίθεση, στην οποία όμως δεν υπάρχει το όνομα κάποιας οργάνωσης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω».

Σχόλια