Επίθεση Ολυμπιακού σε Κοντονή: Αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα όπως έχει οριστεί θα κινηθούμε νομικά

Επίθεση Ολυμπιακού σε Κοντονή: Αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα όπως έχει οριστεί θα κινηθούμε νομικά

Την αντίθεσή του στην πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να αναβάλλει την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως έχει οριστεί από τη Super League, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αν και επισήμως από την πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, εν τούτοις όλα δείχνουν ότι αύριο θα ανακοινωθεί και τυπικά η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κι αυτή η εξέλιξη όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «ακατανόητες και αντιφατικές αποφάσεις» εκ μέρους του υφυπουργού Αθλητισμού, προσθέτοντας ότι ο Ολυμπιακός «δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η παράσταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή συνεχίζεται και για μια ακόμα φορά το θύμα των ακατανόητων και αντιφατικών αποφάσεων του είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καμιά σοβαρή ομάδα και κανένας σοβαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν θα θέλει να έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν σε αυτό.

Στο τέλος της προηγούμενης περιόδου το ποδόσφαιρο γελοιοποιήθηκε πλήρως και ο σύλλογός μας ήταν ο πλέον ζημιωμένος από τις απαράδεκτες αναβολές του τελικού του Κυπέλλου, που μας ανάγκασαν σε απραξία ενός μήνα.

Τώρα και πάλι ο κύριος Κοντονής είναι αποφασισμένος, για μια ακόμα φορά, να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα της Super League αλλά και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όμως ο Ολυμπιακός πληρώνει ακριβά το ποδόσφαιρο και προφανώς δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα όπως αυτό προγραμματίστηκε από τις αρμόδιες αρχές θα κινηθεί νομικά ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του συλλόγου».

 Σχόλια