Επίθεση Σουλτογιάννη στο ΑΠΕ για το #perouka_gate: Πώς διασταυρώσατε τα στοιχεία της σύλληψης μου;

Επίθεση Σουλτογιάννη στο ΑΠΕ για το #perouka_gate: Πώς διασταυρώσατε τα στοιχεία της σύλληψης μου;

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Σουλτογιάννης, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση γνωστή και ως… #perouka_gate, παραθέτει ερωτήματα ζητώντας απαντήσεις από το ΑΠΕ για το περίφημο ρεπορτάζ της σύλληψης και τα όσα ακολούθησαν.

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση του κ. Σουλτογιάννη:

«Αφού πρώτα ευχαριστήσω φίλους και συναδέλφους (και αυτούς που με θυμήθηκαν αλλά και αυτούς που με ξέχασαν, διότι όταν φέρνεις το Αποκλειστικό είσαι καλός μετά η μνήμη γίνεται επιλεκτική), μα πάνω από όλα την οικογένεια μου που με στήριξε όσο κανείς άλλος…καλώ τον κ. Μηλιώνη ‘’δημοσιογράφο’’ του ΑΠΕ να φέρει στην δημοσιότητα στοιχεία (όπως θα κάνω και εγώ) και να μας εξηγήσει πως έκανε το ρεπορτάζ του.

1. Πώς διασταύρωσε τα στοιχεία της σύλληψης μου, μίλησε στην αστυνομία; ήταν παρών;

2. Ποιος διέρρευσε τα στοιχεία της αστυνομικής μου ταυτότητας στον τύπο, ποιος είχε τα στοιχεία αυτά στην διάθεση του; Σχετικά με την απόδειξη…μίλησε σε ξενοδοχοϋπαλλήλους γιατί δεν αναφέρει ότι πληρώθηκε με πιστωτική κάρτα ενός εκ των δημοσιογράφων; Μα πάνω απ᾽ όλα γιατί ‘’φύτεψε’’ το δημοσίευμα στο ΑΠΕ με χρονοκαθυστέρηση 24 ωρών.

Τι συνέβη μετά την βόλτα στο Σέντραλ Παρκ την Κυριακή που τους εξόργισε; (Αφού το περιστατικό είχε λήξει το βράδυ του Σαββάτου). Και εν τέλη αφού καλύπτει ο κ. Μηλιώνης δημοσιογραφικά την Ελληνική αποστολή ας μας αποκαλύψει απο ποιους αποτελείται αυτή η αποστολή και τι δουλειά έχουν στο Σέντραλ Παρκ να κάνουν Τζόκινγκ δημοσιογράφοι χρεοκοπημένων ΜΜΕ που έχουν έρθει με έξοδα της αποστολής.

Ας μας απαντήσουν λοιπόν και αφού δεν είναι κανείς σε θέση να απαντήσει ας απαντήσει ο κ. συνάδελφος του ΑΠΕ που κάνει το ρεπορτάζ. Πάντα στην διάθεση σας το ίδιο και οι δικηγόροι μου σε Αθήνα και Νέα Υόρκη. Με την άδεια η χωρίς του οποιουδήποτε εγώ θα συνεχίσω να κάνω ρεπορτάζ».Σχόλια