Περίεργη… επίθεση στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ από τον «Ρουβίκωνα» (video)

Περίεργη… επίθεση στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ από τον «Ρουβίκωνα» (video)

Επίθεση στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα (14/9) μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας». Άγνωστο μέχρι στιγμής τι έγγραφα έχουν καταστραφεί.

Διαβάστε το κείμενο – προκήρυξη το οποίο συνοδεύεται από βίντεο των βανδαλισμών αναρτήθηκε στο διαδίκτυο:

«Σήμερα 14 Σεπτέμβρη στις 8.10 το πρωί ομάδα συντρόφων του Ρουβίκωνα εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολοκοτρώνη στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Οι σύντροφοι ισοπέδωσαν τον όροφο. Σπάστηκαν οι υπολογιστές, τα λάπτοπ, τα γραφεία, τζάμια, εκτυπωτές, κάμερες κ.α. Επίσης καταστράφηκαν έγγραφα. Οι security που φύλασσαν την είσοδο του κτηρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι. Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου…»

Μήπως κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την επίθεση;

Αυτό που… γεννάει μεγάλα ερωτηματικά είναι η ημερομηνία που έγινε η επίθεση καθώς και το τι έγγραφα καταστράφηκαν, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ΤΑΙΠΕΔ εμπλέκεται σε μια… ντουζίνα σκάνδαλα (Ελληνικό, Πανγαία κλπ), ενώ του έχουν ασκηθεί και κακουργηματικές διώξεις για τη σκανδαλώδη υπόθεση αξιοποίησης από το 28 ακινήτων του δημοσίου μέσω πώλησης και επαναμίσθωσης. Πραγματικά… περίεργη επίθεση.

 Σχόλια