Επίθεση Τζιτζικώστα σε Τσίπρα: Ο Τσίπρας δεν είχε ποτέ στόχο να προστατέψει τους αδύναμους

Επίθεση Τζιτζικώστα σε Τσίπρα: Ο Τσίπρας δεν είχε ποτέ στόχο να προστατέψει τους αδύναμους

«Δεν ήταν ποτέ στόχοι για τον κύριο Τσίπρα και την κυβέρνησή του, η προστασία των αδύναμων, των χαμηλοσυνταξιούχων και των ανέργων» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας και με αφορμή την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε ότι «το πρώτο μέρος του «λογαριασμού» που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, επικυρώθηκε χθες από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Τα «καρφιά» δια στόματος του Απόστολου Τζιτζικώστα  για τον Πρωθυπουργό δεν σταμάτησαν όμως εκεί. O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συνέχισε την επίθεση του ισχυριζόμενος πως: «Ισοδύναμα δεν θα βρει ο κ. Τσίπρας γιατί η ιδεολογία του ενοχοποιεί τις επενδύσεις, την ιδιοκτησία, την ατομική πρωτοβουλία».

Αναφερόμενος στο όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία ο Απόστολος Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι «ξέρω να διεκδικώ μεγάλες, συλλογικές νίκες που αγκαλιάζουν την κοινωνία, πάνω από κομματικούς συσχετισμούς».

Τέλος ο κ. Τζιτζικώστας δεν παρέλειψε να ζητήσει την στήριξη του κόσμου : «Με τη δική σας δύναμη, τη δική σας φωνή. Είναι χρέος μας να τολμήσουμε. Με τη γενιά μου, με τα ικανά στελέχη και τους πολίτες. Με πλάτες μόνο όλους εσάς, μεγαλώνουμε τη ΝΔ»

 Σχόλια