Επιτυχία για την ΕΛ.ΑΣ. η εξάρθρωση σπείρας που «χτυπούσε» επωνύμους

Επιτυχία για την ΕΛ.ΑΣ. η εξάρθρωση σπείρας που «χτυπούσε» επωνύμους

Μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία και ανακούφιση για αρκετούς επώνυμους αλλα και ευκατάστατους Αθηναίους, που είδαν αρκετές περιπτώσεις ένοπλών ληστειών στο πρόσφατο παρελθόν να έχουν ως στόχο ανθρώπους της… διπλανής τους πόρτας.

Οι αρχές εντόπισαν την εγκληματική ομάδα που δρούσε εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο και που είχε «χτυπήσει» τις οικίες του Στιβ Κακέτση, του Νίκου Βέρτη, του Τόνυ Μαυρίδη και της Τέτας Καμπουρέλη, αλλά και πολλούς ακόμη κάτοικους Αττικής.

Ένταλμα σύλληψης βγήκε για πέντε Αλβανούς άνδρες, ο ένας (22χρονος) συνελήφθη και οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ταυτοποιήσει τους υπόλοιπους τέσσερις (δύο 25χρονοι, ένας 24χρονος και ένας 28χρονος), τους ψάχνουν μεταξύ Ελλάδας κι Αλβανίας.

Οι πέντε κατηγορούνται μεταξύ άλλων για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονιών, εννέα ένοπλες ληστείες, 36 διαρρήξεις, επτά περιπτώσεις πλαστογραφίας και δύο υπεξαιρέσεις οχημάτων, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 αυτοκίνητα (αποδόθηκαν στους κατόχους τους), 11.340 ευρώ, 1.100 δολάρια, κοσμήματα, διαρρηκτικά εργαλεία,ένα πολεμικό τυφέκιο, τρία πιστόλια και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Σχόλια