Έρχεται το Fallout 4 (βίντεο)

Έρχεται το Fallout 4 (βίντεο)

Πλησιάζει η στιγμή που οι λάτρεις του gaming θα αποκτήσουν μια νέα μανία, καθώς η Bethesda επιβεβαίωσε την αναμενόμενη παγκόσμια κυκλοφορία του Fallout 4, της επόμενης γενιάς του open-world gaming.

Σύμφωνα με τη γνωστή εταιρεία, η παγκόσμια πρεμιέρα του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της E3 Showcase της Bethesda, στο Dolby Theatre στις 14 Ιουνίου.

Το Fallout 4 θα είναι διαθέσιμο για τις γνωστές κονσόλες, καθώς σχεδιάζεται για Xbox One, PlayStation 4 και PC, από τα βραβευμένα Bethesda Game Studios, υπό την καθοδήγηση του Todd Howard.

Σημειώνεται ότι το πολυαναμενόμενο παιχνίδι αποτελεί τη συνέχεια του «Game of the Year» του 2008, Fallout 3, και είναι ο πρώτος τίτλος από το διεθνώς αναγνωρισμένο studio από την κυκλοφορία του παγκόσμιου φαινομένου του «Game of the Year» 2011, The Elder Scrolls V: Skyrim.

«Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για όλους», δήλωσε ο Game Director, Todd Howard. «Ο χρόνος και η τεχνολογία μας έχουν επιτρέψει να είμαστε πιο φιλόδοξοι από ποτέ. Δεν ήμασταν ποτέ ξανά τόσο ενθουσιασμένοι για ένα παιχνίδι, και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να το μοιραστούμε», πρόσθεσε.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο για να πάρετε μια μικρή γεύση από όσα μας ετοιμάζουν!Σχόλια