Έρευνα για τους ημιλιπόθυμους μαθητές μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι

Έρευνα για τους ημιλιπόθυμους μαθητές μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Αστυνομίας, αναφορικά με την υπόθεση ανήλικων μαθητών που την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου βρέθηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Η Αστυνομία ερευνά τόσο το εάν τα παιδιά κατανάλωσαν νοθευμένο αλκοόλ και πού το βρήκαν, αλλά και το αν οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου έδωσαν στους μαθητές αλκοόλ, του οποίου απαγορεύεται η πώληση σε ανήλικους.

Όπως έχει γίνει γνωστό για την υπόθεση, την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου τρία σχολεία του Αμαρουσίου έκαναν πάρτι σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

Ωστόσο, όταν, τις πρώτες πρωινές ώρες, μία μητέρα πήγε στο κέντρο για να πάρει το παιδί της, βρήκε περίπου δέκα παιδιά, μεταξύ των οποίων και το γιο της, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο πεζοδρόμιο.

Μάλιστα, ένα παιδί βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, αλλά ευτυχώς συνήλθε.

Σημειώνεται, πάντως, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβληθεί κάποιο πρόστιμο ή κάποια κύρωση στο κέντρο διασκέδασης.

Τι απαντά η ιδιοκτησία του κλαμπ

«Επειδή σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου έχουν αναρτηθεί δημοσιεύματα σχετικά με την εκδήλωση της 27ης Οκτωβρίου από ιδιωτικά σχολεία θέλουμε να σας παραθέσουμε τις απόψεις μας περί αυτού.

1.Ο χώρος είχε εκμισθωθεί σε εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων και η οποία είναι και υπεύθυνη για την διοργάνωση της εκδήλωσης

2.Έχοντας υπόψιν τις καταγγελίες για την συγκεκριμένη εκδήλωση και σαν ιδιοκτήτης του χώρου καταγγέλω την σύμβαση μίσθωσης με τη διοργανώτρια εταιρία μέχρι  να διαλευκανθεί η συγκεκριμένη καταγγελία.

Είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες τακτικές και προχωράμε στην λήψη άμεσων μέτρων  με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των πελατών και ειδικά των ανηλίκων.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση

Με εκτίμηση
JKM GROUP».


Σχόλια