Ερωτήματα για την νέα offshore της οικογένειας Καμμένου

Ερωτήματα για την νέα offshore της οικογένειας Καμμένου

Την ώρα που το θέμα των offshore αποτελεί «ράπισμα» για τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων εντός Βουλής, την ίδια  περίοδο αποκαλύπτεται η ύπαρξη μιας εταιρείας στον Παναμά, της PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A., που ανήκει στην οικογένεια του Πάνου Καμμένου.

alli offshore

Η αποκάλυψη αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πλέον δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τις εταιρείες στο Isle of Man ούτε με Αγγλικές εταιρείες της μίας λίρας, αλλά με ακόμη ένα αναπάντητο ερωτηματικό εν ονόματι PAKEL COMPANIA NAVIERA, S. A., στο οποίο αργά ή γρήγορα ο υπουργός Εθνικής Άμυνάς θα πρέπει ρίξει άπλετο φως μέσω τοποθετήσεως του.
 

Ποια είναι η εταιρία

Η  εταιρεία ιδρύθηκε στις 23 Αυγούστου του 1966 με κεφάλαιο PAB 2.000 (EUR 1,700 / PAB=BALBOA Παναμέζικο νόμισμα) από τον μακαρίτη τον πατέρα του Πάνου Καμμένο, Ηλία και την μητέρα του Πολύτιμη Καμμένου το γένος Δερματά. Ωστόσο, άγνωστη παραμένει ως τώρα η δραστηριότητα της εν λόγω εταιρίας.
kammenow 1

Τι υποστήριξε ο Μανώλης Χατζησάββας

Σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ κ. Μανώλη Χατζησάββα ο οποίος αναζήτησε τα αρχεία της εταιρείας στο Μητρώο εταιρειών του Παναμά, στις 9 Μαϊου του 2016, εκτός από τον ίδιο άλλα τέσσερα άτομα «επισκέφτηκαν» τον ιστότοπο του Παναμέζικου Μητρώου από διαφορετικά μέρη της γης και πιο συγκεκριμένα  2 από Ελλάδα, 1 άτομο από Ολλανδία και 1 από τις ΗΠΑ με ενδεικτικές ημερομηνίες τις 26 Μαρτίου, τις 19 Απριλίου και τις 3 Μαΐου του 2016!
kammenos xartzisavvas

 

Πηγή: Νewsbomb

 Σχόλια