«Έσπασε» το μέτωπο των αγροτών – Ποιοι θα συναντηθούν με τον Τσίπρα

«Έσπασε» το μέτωπο των αγροτών – Ποιοι θα συναντηθούν με τον Τσίπρα

Δεκτό έγινε το αίτημα της «Πρωτοβουλίας των αγροτών» για συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και η ακριβής ημερομηνία συνάντησης όπως και η ατζέντα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες, ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, σε δηλώσεις του στο «Verianet».

Ο κ. Ρήγας συναντήθηκε την Παρασκευή στη Βέροια με αντιπροσωπεία της «Πρωτοβουλίας Αγροτών» και δήλωσε ότι υπάρχει από την πλευρά της συγκεκριμένης δύναμης μια σειρά αιτημάτων, που θα τεθούν στο τραπέζι για να συζητηθούν.

Ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Αγροτών», Θόδωρος Παπακωνσταντίνου με δηλώσεις του  επεσήμανε ότι «εμείς ζητάμε για περισσότερο από ένα μήνα τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, καθώς έχουμε ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη αντιπρόταση, απέναντι στο νομοσχέδιο που κατήρτισε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος».

Παράλληλα διευκρίνισε, ότι τα μέλη των 62 Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα που συντάσσονται με την «Πρωτοβουλία των Αγροτών» βρίσκονται στον δρόμο από τις 18 Οκτωβρίου «εποχή που κανένας άλλος δεν διαμαρτυρόταν».

Πάντως, εκπρόσωποι αγροτών από τα μπλόκο του Προμαχώνα και των Μαλγάρων εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την κίνηση αυτής της «Πρωτοβουλίας των Αγροτών».Σχόλια