Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο Καμμένος αγκαλιά με τον Τσίπρα

Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο Καμμένος αγκαλιά με τον Τσίπρα

Μερικές ώρες μετά από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στην οποία παραβρέθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο Πάνος Καμμένος ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση.

Ο υπουργός Αμυνας φέρεται να δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter- λίγο μετά από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου- ένα φωτομοντάζ που παραπέμπει στην αφίσα της ταινίας «Top Gun», με το πρόσωπο του ίδιου και του κ. Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος φέρεται να έσβησε μέσα σε λίγη ώρα την ανάρτηση, αλλά κάποιοι χρήστες του Twitter είχαν προλάβει να τη φωτογραφίσουν.

Κανείς δεν ξέρει γιατί δημοσιεύθηκε αυτή η φωτογραφία, η οποία ήρθε λίγες ώρες μετά από τα σενάρια που φιλοξένησε η Telegraph σχετικά με ανησυχία του ΝΑΤΟ για τη σχέση της Ελλάδας με τη Ρωσία και καχυποψία προς το πρόσωπο του Ελληνα υπουργού Αμυνας.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ ανησυχούν για την εμβάθυνση των αμυντικών σχέσεων μεταξύ Αθήνας και Μόσχας οι οποίες φοβούνται ότι θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες της Συμμαχίας να παρουσιάσει ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στη Ρωσία.

Η ανησυχία αυτή προκύπτει έπειτα από τις δηλώσεις του κ. Καμμένου για συνεργασία Ελλάδας- Ρωσίας για την κατασκευή Καλάσνικοφ, ενώ η Telegraph αναφέρει ότι ο κ. Καμμένος αντιμετωπίζεται με καχυποψία από πολλούς ηγέτες του ΝΑΤΟ μετά από μία σειρά δηλώσεών του.

 

kammenos.10.7.708Σχόλια