Εθνικό Ωδείο: Ευκαιρία συμμετοχής στην Παιδική Χορωδία εντελώς δωρεάν

Εθνικό Ωδείο: Ευκαιρία συμμετοχής στην Παιδική Χορωδία εντελώς δωρεάν

Μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το Εθνικό Ωδείο προχωρά σε ένα γενναιόδωρο βήμα προς τα παιδιά.

Καλλίφωνα  παιδιά από 7 έως και 17 ετών προσκαλούνται να στελεχώσουντην Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου και να συμμετάσχουν στις ποικίλες εμφανίσεις της σε σημαντικά δρώμενα της καλλιτεχνικής ζωής της χώρας μας.

Οι ακροάσεις ξεκινούν στο OPENDAY που διοργανώνει το Εθνικό Ωδείο, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 11.30 το πρωί, και συνεχίζονται κάθε Σάββατο όλο τον μήνα  Οκτώβριο, την ίδια ώρα,στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου (Μάγερ 18).Τα μαθήματα της Παιδικής Χορωδίας  γίνονται  κάθε Σάββατο,12.00 -14.00 μ.μ.

Η Παιδική Χορωδία λειτουργεί υπό τη  διεύθυνση –διδασκαλία της έμπειρης μουσικοπαιδαγωγού Ελπίδας Παουλίνο. Ιδρύθηκε το 1995 και φιλοξενεί παιδιά από την Αθήνα και την περιφέρεια. Περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό της έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών διαφόρων εποχών και συμμετέχει  σε αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν  διάφοροι φορείς.

Η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου  στο πλαίσιο των εμφανίσεών  της τη νέα διδακτική- καλλιτεχνική περίοδο 2016-2017,  συμμετέχει στη μεγάλη συναυλία   «100 κιθάρες –Βαγγέλης Μπουντούνης»στις 16Σεπτεμβρίου 2016, στο Ηρώδειο.Τον Νοέμβριο,θα λάβει μέρος στην πανηγυρική συναυλία «90 Χρόνια Εθνικό Ωδείο» και τον Δεκέμβριο, στο Αφιέρωμα για τον Mozart με την Μάγδα Μαυρογιάννη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή ειναι δωρεάν.

 

Διαβάστε επίσης:

Βραδιά τραγουδιού με τον διεθνούς φήμης κόντρα τενόρο Νίκο ΣπανόΣχόλια