Αίτηση για να εργαστεί στο δήμο Αθηναίων έκανε ο Λάκης Γαβαλάς (βίντεο)

Αίτηση για να εργαστεί στο δήμο Αθηναίων έκανε ο Λάκης Γαβαλάς (βίντεο)

Για δουλειά ψάχνει ο Λάκης Γαβαλάς, προκειμένου να μπορεί να καταβάλει τη δόση που του αναλογεί κάθε μήνα για τις οφειλές του προς το δημόσιο, και να μην ξαναμπεί στη φυλακή.

Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, δήλωσε ότι επιθυμεί να εργαστεί στο δήμο Αθηναίων, προσφέροντας κοινωνική εργασία, προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του, και μάλιστα έχει συμπληρώσει και τη σχετική αίτηση.

«Εάν μπορώ να πάω σε ένα συσσίτιο, να βοηθήσω στο οτιδήποτε προκειμένου να αποπληρώνω τις οφειλές μου, γιατί όχι; Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έκανε η Ναόμι Κάμπελ, το έκανε ο Μπερλουσκόνι, γιατί όχι;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς. «Και έχω και στολές απίθανες», συμπλήρωσε, προσπαθώντας να ελαφρύνει λίγο την ατμόσφαιρα.

Σημειώνεται ότι ο σχεδιαστής μόδας πρόσφατα καταδικάστηκε εκ νέου για οφειλές προς το δημόσιο, με το ποσό που πρέπει να καταβάλει κάθε μήνα προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του να έχει οριστεί στις 5.000 ευρώ.

Έτσι, ζητά να δουλέψει στην παρασκευή συσσιτίων, στο τμήμα καθαρισμού του δήμου Αθηναίων, ή όπου αλλού χρειαστεί, για να μην μπει ξανά στη φυλακή.

Μάλιστα, εάν το αίτημά του δεν γίνει δεκτό, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε ότι είναι έτοιμος να βάλει αγγελία και σε εφημερίδα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια